Műkörmös képzés

Szakma a fejedben, a kezedben, a szívedben

Figyelem! MEGSZŰNIK AZ OKJ-S KÉPZÉS MAGYARORSZÁGON!

Úgy tűnik 2020 lesz az utolsó év, hogy a felnőttképzés keretein belül megszerezhetjük a műkörmös illetve pedikűrös bizonyítványt. Ezt követően iskolarendszerben lesz elérhető és években lesz mérhető a tanfolyam időtartama. Ha nem akarsz lemaradni a felnőttképzési tanfolyamunkról, siess és még 2020-ban végezd el az okj-s képzésünket!

KÖVETKEZŐ KÉPZÉSEK:

2020.08.31.

2020.12.12.

A képzésen elsajátíthatod a kézápolás és műkörömépítés művészetét az alapoktól, hogy egy sikerszakma legyen a kezedben. Oktatásunk minőségét bizonyítja a több száz sikeresen, kiváló eredménnyel vizsgázott tanuló. Bevételünk jelentős részét arra fordítjuk, hogy a lehető legkellemesebb környezetben, legmodernebb oktatási eszközökkel és elismert szakemberekkel tartsuk meg tanfolyamainkat. A nálunk megalapozott tudással egyből meg fogod tudni állapítani milyen körömre van szüksége a vendégednek. Képes leszel az esztétikai megjelenés mellett tartós műkörmöket készíteni. Olyan technikák, műhelytitkok birtokába juthatsz melyekkel meg tudod kezdeni saját vállalkozásodat. A kötelező tananyagon felül díszítést is oktatunk tanulóinknak. A sikeres vizsga után biztosítunk díszítő, technikai és marketing továbbképzési lehetőséget is. A képzésen Magyarország egyik piacvezető cége, a Perfect Nails alapanyagaival dolgozunk, mert számunkra fontos, hogy a tanulók magas minőségű termékekkel dolgozzanak. Az OKJ-s vizsgabizonyítvány megszerzése esetén lehetőség van EUROPASS bizonyítvány igénylésére is.

A következö tanfolyam kezdete:

Következő képzések: 2020.08.31.

A jelentkezés feltétele: 8 általános elvégzését igazoló bizonyítvány, betöltött 18. életév, előleg befizetése, üzemorvosi igazolás (ezt az 1. tanítási napon kell leadni! Csak olyan orvos adhatja ki, aki foglalkozás egészségügyi orvosi alkalmassági kiállítására jogosult, Debrecenben Dr Faragó Gabriella szoktuk ajánlani, az elérhetősége és rendelési idő pontos leírásához kattints: IDE. Ha más orvoshoz mész, arra figyelj, hogy a pecséten szerepelnie kell az foglalkozás-egészségügyi szakhely/szakrendelés szónak, ellenkező esetben nem tudjuk elfogadni az alkalmasságit!

Tanulócsomagunk tartalmát bővítettük a Perfect Nails legújabb fejlesztésű szilikon munkalapjaival, melyet nem csak a gyakorlati órán használhatnak a tanulók, hanem otthon is tökéletesen tudnak gyakorolni rajta. Ha kíváncsi vagy hogyan használjuk a szilikon munkalapot, nézd meg a videót!

 

Mitől más a mi képzésünk?

Amellett, hogy a lehető leghatékonyabban tartjuk az elméleti és gyakorlati óráinkat, az okj-s tanfolyamok keretein belül EGYEDÜLÁLLÓ motivációs üzletfejlesztési, kommunikáció és pszichológia órákat vezettünk be. Újabb innováció az okj-s tanfolyamok történetében, CSAK NÁLUNK saját youtube csatorna, a hatékonyabb tanulás érdekében! Az egyedi elméleti óráink mellett, egy új oktatási módszert vezetünk be a tanfolyamaink keretein belül, a gyakorlati órák új tananyagait feltöltjük saját youtube csatornánkra, ahol a tanulóink vissza tudják nézni az adott óra tananyagát. Így otthon is hatékonyabb a gyakorlás!

Szeretnéd megtudni miért van az, hogy valakinek teljes a vendégköre, valakinek pedig épp csak beesik 1-2 vendég? Mi eláruljuk neked képzésünk keretén belül. Nemcsak az elméleti és gyakorlati órákra, hanem a vállalkozás sikeres beindítására is felkészítünk üzletfejlesztés óránkon, amelyen megtanulod hogyan számoljuk ki az anyagköltségünket, az árképzés tematikáját és bevétel, kiadás kalkulációt is készítünk. Elsajátíthatod a Vendégekkel való megfelelő kommunikációt és azt is, hogyan alakítsd ki a szalonod, hogy a légkör megnyerő legyen. Pszichológia és kommunikáció tantárgyakat is felvettük az elméleti óráink közé, hogy erősítsük tanulóinkban a hiteles és hatékony kommunikációt, amelyek ebben a szakmában elengedhetetlenek, hiszen egész nap emberekkel dolgozol. Így adott helyzetekben megfelelően tudsz reagálni bizonyos helyzetekre. Új tananyagként felvettük az óráink közé a fotózásoktatást és a facebook kezelésének oktatását, hiszen a munkát nem elég szépen elkészíteni, de meg is kell tudni mutatni a megfelelő tálalásban. Megmutatjuk neked, hogyan hozd létre, kezeld és hirdesd a facebook oldaladat műkörmös illetve pedikűrösként, hogy rengeteg vendéged legyen. Manapság a közösségi oldalakon tudod a legjobban hirdetni magad, Mi hozzásegítünk a sikerhez!

 

Nemcsak stabil alapokat adunk a kezedbe, amelyekre bátran építkezhetsz, hanem professzionális üzleti tudást is!

Miért ne oktathatnánk egyedi látásmódot tanfolyamainkon….? A pozitív gondolkodás a siker alappillére. Biztos ismered a mondást, miszerint félig üres vagy félig teli a pohár? Nekünk az a bizonyos pohár mindig félig teli. Ezt a szemléletet szeretnénk átadni, megtanítani a tanulóinknak mind a műkörmös, mind a pedikűrös képzéseinken. A motivációs üzletfejlesztés és kommunikáció, pszichológia órák elméleti tantárgyat is felvettük az óráink közé, amely megtanítja hogyan határozd meg a célod, hogyan legyél eredményes és hogyan lehet könnyen változást elérni az élet bármely területén. Miért is fontos ez neked? A tanfolyamunk amellett, hogy gyakorlatorientált, szeretnénk a kötelező tananyagok mellett olyan tantárgyakat is felvenni, ami minden lehetőséget megad, ahhoz, hogy egy sikeres szakember váljon belőled…a többi már csak rajtad múlik!

Jelentkezés a képzésre

Elsajátítható tananyagok:

 • Kézápolás
 • Gél lakk
 • Műkörömkészítés zselével és porcelánnal
 • Töltés
 • Díszítés
 • Anatómiai, ortopédiai és bőrgyógyászati ismeretek
 • Anyagismeret
 • Vállalkozási ismeretek
 • Üzletfejlesztés
 • Pszichológia és kommunikáció
 • Fotózástechnika

Óraszám: 360 óra

Költségek

 

Tanfolyami díj: 120.000,-Ft

 

Vizsgadíj 60.000 Ft

 

Tanulócsomag (az ára attól függ melyiket választod)

 

Részletfizetési lehetőség igény szerint! Az első nap a tanulócsomag árát kell befizetned, a többi részletet Te döntöd el mikor, milyen részletekben szeretnéd kifizetni, de legkésőbb vizsgáig rendezni kell az összes költséget.

Tanulócsomagok

Csomagjainkat a tökéletes minőség szellemében állítottuk össze, kizárólag a legjobb minőségű csiszológépet és led lámpát ajánljuk tanulóinknak. Olcsó, silány minőségű termékekben nem hiszünk, így a tanfolyamon sem szeretnénk, hogy ezzel dolgozzanak diákjaink.

Alapcsomag lámpa nélkül: 72.000 Ft

Alapcsomag Led lámpával : 82.000 Ft

Alapcsomag + Led lámpa + Perfect Drill csiszológép: 125.000 Ft

Luxury tanulócsomag: 137.000 Ft (Tartalma az alapcsomag mellett: Led lámpa, közepes méretű körmös táska, „The Pink Crystal” Rózsaszín strasszos kötény, Extreme csiszológép, kerekített henger csiszolófej, csiszoló befogószár)

A legkedveltebb csomag!!!

Mire lesz szükség az első oktatási tájékoztató napon?

 1. Személyigazolvány, lakcímkártya és adókártya mindkét oldalának fénymásolata
 2. Bizonyítvány fénymásolata 2 példányban (érettségi / diploma / középiskolai bizonyítvány (a 4 évből az egyik) / 8. osztály fénymásolata (ebben az esetben a bizonyítvány anyakönyvi részét is le kell fénymásolni, ahol az adataid vannak) Bármilyen okj-s tanfolyami bizonyítvány nem felel meg!
 3. Üzemorvosi alkalmassági igazolás: Ezt az üzemorvos adja egy rövid vizsgálat után, az igazoláson az orvos feltünteti melyik szakmához kell (kézápoló műkörömépítő és/vagy pedikűrös tanfolyam), a pecsétjén szerepelnie kell a “szolgáltatás egészségügyi szakrendelés/szakhely kifejezésnek, amennyiben nem szerepel, az orvosnak nincs jogosultsága ilyen jellegű igazolást adni vagy ha van a pecsétjén nem tüntette fel, ebben az esetben sem tudjuk elfogadni az igazolást, ezért kérünk minden leendő tanulónkat, hogy körültekintően járjon el üzemorvos keresése ügyében! Debrecenben ajánljuk Dr Faragó Gabriellát (Debrecen 4000 Arany János u. 4.) Rendelési idejét az interneten megtaláljátok! Tüdőszűrő papírra nincs szükségünk.

Választható lámpák:

Csiszológép

 

 

Ha bizonytalan vagy lámpaválasztás esetén, nyújtunk egy kis segítséget:

Perfect Fusion lámpa

Új generációs 2in1 UV/LED lámpa „SMART” funkciókkal 48W divatos kivitellel

Kettős fényforrásának és 36 db jól elhelyezett UV/LED fényének köszönhetően (365nm + 405nm) az anyagok hipergyorsan kötnek meg. Extrém 48W teljesítménye jóval erősebb, mint a hagyományos 4 csöves lámpáké. Fájdalomcsökkentő felező módja védi az ujjakat a hirtelen keletkező hőhatás miatti fájdalomérzettől.

SMART funkciók:

 • Dupla sebességű köttetési mód
 • Fájdalomcsökkentő mód
 • Túlmelegedés elleni védelem
 • Digitális kijelző
 • Idő memória
 • Okos szenzor
 • Időkapcsoló: 10-30-60-99 mp „alacsony” hő/duplázó mód
 • infravörös érzékelővel ellátott

 

MOONLIGHT PLUS 

2in1 UV/LED universal lámpa fehér fénnyel, szenzorral és levehető alátéttel.

Kettős fényforrása (365nm + 405nm) tökéletesen megköti az UV és a LED zseléket, géllakkokat.

Ez a lámpa extrém erős 48W teljesítményű, vagyis erősebb, mint a hagyományos régi 4 csöves lámpák.

Jellemző:

– 36db nagy teljesítményű UV/LED univerzális izzó (max 48W teljesítmény)

– a teljes területet bevilágítja, így nincs holttér, a körmöket minden irányból éri fény

– hipermodern félgömb forma

– nagy nyílás, két kéz is kényelmesen belefér

– Szembarát fehér fény.

– könnyen tisztítható, ellenálló műanyag burkolat fehér színben

– leválasztható alja miatt pedikűrhöz is kiválóan alkalmas

– Választható mozgásérzékelő szenzoros, vagy időkapcsolós üzemelés:

 • Időzíthető: 10-30-60mp + 99mp felező
 • Időzítő nélküli üzemmódban szenzoros be- és kikapcsolás (120mp)

– A vendég felé néző digitális kijelzővel ellátott

– Nagy előnye, hogy hálózati csatlakozása/ adaptere KÜLSŐ, így megelőzi az érintésvédelmi problémákat!

 

Az órarend illetve a tanulócsomag tartalmának megváltoztatási jogát fenntartjuk (például bizonyos termékek készlethiányának esetén más termék kerülhet a csomagba helyettesítésként)

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás