Sugár Zsanett

Mester szakoktató

Okj-s szakmai vezető

Az okj-s tanfolyamokon ma már kizárólag a szakmai vezetéssel foglalkozom, a gyakorlati oktatást az oktatói csapatom végzi. 

Sugár Zsanett vagyok kézápoló, műkörömépítő mester szakoktató. 2007-ben kezdtem el hobbiszinten magamnak készíteni a műkörmöket, majd egyre több barátnőnek, ismerősnek. Úgy döntöttem, elvégzem a kéz- lábápoló és műkörömépítő tanfolyamot, 2008-ban sikeresen letettem az okj-s vizsgát. Azóta dolgozom a szakmában állandó lelkesedéssel. Pályám kezdete óta keresnek meg szakmabeliek, hogy tartsak technikai és díszítő továbbképzéseket. Mivel nagyon érdekelt az oktatás 2012-ben elvégeztem Budapesten Molnár Erzsébetnél a kézápoló és műkörömépítő szakoktatói tanfolyamot, Erzsóktól nagyon sokat tanultam az oktatás rejtelmeiről és hogy milyen fontos a pozitív hozzáállás, ezúton is köszönöm, hogy elindítottál ezen az úton :). Azóta oktatok saját kézápoló és műkörömépítő képzéseimen. Az oktatásaimon a célom, hogy a tudásom legjavát adjam át a tanulóimnak, akik így egy sikerszakmát kapnak a kezükbe. Az évek alatt sok tanulómnak kiemelkedő munkája van, amire nagyon büszke vagyok. Több szakmai lapban szerepeltek a munkáim, ezek közül 6 címlapmunkát készíthettem el. 2014. szeptemberében csatlakoztam a Perfect Nails Kft csapatához, mely a körmös világ egyik piacvezető cége, ugyanebben az évben elkezdtem sminktetoválással foglalkozni, mely szintén egy szerelemszakma lett számomra.
2015-ben elsőként szereztem meg Hajdú-bihar megyében a kézápoló és műkörömépítő mesterlevelet, majd megnyertem a Nemzeti Tehetség Ösztöndíjat, ez a pályázat a Magyarországon, adott területen kiemelkedő teljesítményt elérő embereket díjazza. Ugyanebben az évben megnyitottam a Spirit Beauty szépségszalont, ahol a tehetséges végzett tanulóim szépítik a vendégek körmeit. 2016 nagyon mozgalmas év volt számomra, egy kampányfotózás keretein belül, ahol több szakember készített körmöket, az én munkámat választották ki, amely szerepelt a Glamour magazinban, Olaszország leghíresebb szépségkiállításán Bologna-ban, óriásplakáton Budapesten és egy nagy álmomat valóra váltva: a 2016-os Perfect Nails termékkatalógus borítóján. Szintén ebben az évben Budapesten a Perfect Nails Roadshow-n előadást tartottam szakmabelieknek a Siker titkáról, mely előadás egyedülálló a műkörmös rendezvényeken belül. 2016. 11. 11-én Olaszországban, azon belül Nápolyban vettem részt egy több napos szépségkiállításon, az olasz Perfect Nails meghívott nemzetközi mester oktatójaként. 2017. áprilisában újra motivációs előadás tartására kért fel a Perfect Nails a Roadshow keretein belül Budapesten.
Mindenkinek azt tanácsolom kövesse az álmait, mert a kitartó munka meghozza a gyümölcsét. Szakmai pályán során és az életben is a kedvenc mottóm visz előre: “Merj nagyot álmodni”


Az okj-s tanfolyamokon ma már kizárólag a szakmai vezetéssel foglalkozom, gyakorlati oktatást az oktatói csapatom végzi.Versenyeredmények

Sajtómegjelenések

Körömzápor 6 db címlap

Debrecen Tv, Színkép c. műsor

(2015.07.22. Tv interjú)

Bemutatók, előadások, külföldi oktatások

Néhány munkám